Interview HEBO Kozijnen

Interview opdrachtgever - bij HEBO Kozijnen Hengevelde

 Norbert Kuipers is directeur van HEBO Kozijnen in Hengevelde

“Altijd aangeleverd zoals afgesproken”

Norbert en Frank kennen elkaar al ruim 20 jaar. Ooit begonnen in het veld toen Habraken nog in het zuiden gevestigd was. Kuipers: “Sindsdien is Habraken onze leverancier voor alle soorten en maten hout. Bij Habraken weten ze alles over hout, wij zijn nog nooit teleurgesteld.

In de voorbije twee decennia dat we zaken met elkaar doen namen we veel verschillende houtsoorten af. Habraken heeft een heel breed assortiment van diverse maten en soorten. Ook een ruime keuze aan mooie bewerkte prefab planken en last but not least: prima levertijden. Habraken is sterk in het leveren van maatwerk, altijd aangeleverd zoals afgesproken.”

No-nonsense!
Op de vraag waarom ze al zo lang zaken met elkaar doen, antwoordt Nobert Kuipers: “Wij houden van korte lijnen en zijn nuchter, no-nonsense. Dat past bij Habraken Hout. Frank schakelt heel snel en heeft alles goed voor elkaar. Hij zegt wat hij doet en doet ook wat hij zegt… en daar houden wij van.” 

Ging er wel eens iets mis? Norbert is duidelijk: “In al die jaren zijn er nooit problemen geweest. En mocht er houtkrapte zijn, dan zoekt Frank altijd naar een oplossing, natuurlijk binnen de mogelijkheden. Een wereldwijde schaarste van een bepaald product blijft lastig, Frank kan natuurlijk ook geen ‘ijzer’ met handen breken.”

Verder kijken dan de werkplaatsdeur…
“Frank kijkt verder en denkt altijd mee. Wij hebben een klant die bij oplevering van een huis altijd een houten tuinset cadeau geeft. Frank heeft hierover nagedacht en hij levert hout-op-maat aan onze klant. Dit is een mooi voorbeeld van de toegevoegde waarde van onze samenwerking.” 

Gewoon doorgaan!
Op de vraag en bondig doet Norbert zijn verhaal. Op de laatste vraag of er nog verbeterpunten zijn voor Habraken is hij helder: 


“Gewoon doorgaan en zorgen dat je erbij blijft!” 


Over HEBO kozijnen

HEBO, een rijke geschiedenis met een gezonde ambitie!
Al sinds 1980 maakt HEBO kozijnen. HEBO Kozijnen B.V. is een zeer flexibele partner in houten en kunststof kozijnen, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Ze leveren een hoogwaardig prefab product, dat compleet afgewerkt wordt geleverd. Alles onder één dak. De houten en kunststof kozijnen zijn voor iedere bouwwijze geschikt, of worden naar de wensen van de klant aangepast. Meer informatie? www.hebo.nl