Interview De Hoef

Interview opdrachtgever - bij Houtindustrie de Hoef Amersfoort 


“Constant hoge kwaliteit hout!”

Henk Ruitenberg is directeur van Houtindustrie de Hoef in Amersfoort


Henk Ruitenberg en Frank Habraken kennen elkaar al ruim 25 jaar. Ruitenberg: “Dat stamt al uit de tijd dat Habraken nog in het zuiden gevestigd was en Frank als vertegenwoordiger werkte.

Grootste leverancier
“Vanaf die tijd is Habraken onze grootste leverancier van hardhout. Ook voor meerdere soorten hout en maatwerk kunnen wij altijd bij hen terecht. Frank was altijd een zeer gedreven vertegenwoordiger die zijn passie voor het vak niet onder stoelen of banken schoof. Zijn brede kennis maakte hem een prima gesprekspartner. Hij ging nooit naar huis zonder een opdracht, althans zo leek het.… 

Uitbreiding mede dankzij kwaliteit hout
Deze drive heeft Frank, ook als eigenaar, nog steeds. Zaken doen met Habraken Houtimport betekent voor ons tot op heden: constant hoge kwaliteit van het geleverde materiaal! Mede door deze kwaliteit van houtaanvoer hebben wij ons bedrijf kunnen uitbreiden.”

Houtindustrie de Hoef is kleinschalig begonnen, maar door de jaren sterk gegroeid tot bedrijf van formaat in zijn klasse.

Betrouwbaarheid
Ruitenberg: “Habraken is onze grootste leverancier. Wij verwachten dan ook een hoge kwaliteit en snelle levertijden waar wij op kunnen vertrouwen. Wij zijn hierin nog nooit teleurgesteld!”

Heeft Ruitenberg nog verbeterpunten of tips? Het blijft even stil, dan: “Het klink misschien saai, maar ik kan niets bedenken. Frank en zijn team doen hun werk goed en gaan ver om de doelen voor de klant te bereiken. Betrouwbaarheid, ervaring, ambacht, maatwerk en service zijn zaken die bij ons beiden hoog in het vaandel staan. Daarom houdt onze samenwerking al jarenlang stand!”


Over Houtindustrie De Hoef

Al meer dan 25 jaar produceert Houtindustrie De Hoef hoogwaardige kwaliteitskozijnen, ramen en deuren. Een onderneming met zeer veel ervaring, ambacht en een hypermodern machinepark. Een betrouwbare partner voor alle soorten geveltimmerwerk, detailleringen en uitvoering van houten producten. 
Maatwerk, service, vakmanschap en een prettige sfeer zijn kenmerkend voor deze gedegen organisatie. Houtindustrie De Hoef levert haar producten onder KOMO-keur en geeft 10 jaar SGT-garantie. 
Meer weten? www.de-hoef.nl